maanantai 28. heinäkuuta 2014

Lähtövalmisteluja

Nyt voin sanoa, että lähtöön on tasan kaksi viikkoa; pelottavaa, mutta vielä enemmän ihanaa! Alkuperäisen suunnitelman mukaanhan mun olisi pitänyt lentää lauantaina 9. elokuuta New Yorkkiin, mutta se siirtyikin kolme päivää edemmäksi, elikkäs tiistaille 12. elokuuta. Onneksi tuossa on vain muutama päivä eroa, joten muutos ei hirveästi menoa haittaa.

 Nyt heinäkuussa aloin heti hoitelemaan asioita lähtöä varten ja vaikka paljon on jo hankittu, niin jotenkin siihen to do -listaan vaan kerääntyy koko ajan lisää tehtävää. Viisumihaastattelun jälkeen oli kuitenkin omalla tavallaan helpottunut olo, sillä se oli viimeinen "virallinen" asia, mikä piti hoitaa. Mitä tuohon viisumihaastatteluun tulee, niin tulevat vaihtarit: ÄLKÄÄ JÄNNITTÄKÖ! Myönnän, että itsekkin kävelin konsulaattiin kädet vapisten ja sydän kurkussa, mutta se tapahtuma oli oikeasti tosi helppo. Haastatteluosuudessa nainen totesi, että olen näköjään menossa Texasiin ja kysyi, että mitä tiedän siitä osavaltiosta. Ei siis mikään maailman haastavin kysymys, jos minulta kysytään... Työläin osuus oli itse viisumihakemuksen täyttö netissä, johon ainakin mulla meni tosi monta tuntia ja taisin tehdä sitä vielä kahtena eri päivänä :D Joka tapauksessa viisumi kolahti tänään postilaatikkoon, joten eiköhän hakemus ollut ihan kohdallaan.

Matkalaukkuja katsastelin muutamia viikkoja, ja Sokoksen verkkokaupasta löysin vihdoin alennuksessa olevan matkalaukun, joka vaikutti laadultaan hyvältä ja oli myös tarpeeksi iso. Tätä kyseistä mallia olisi ollut myös pinkkinä, mutta sitä ei ollut saatavilla tuolla, joten nyt pitää tyytyä tähän mustaan :D Mitat siinä on n. 80x54x31 ja tilavuus 98 litraa. Pienemmän matkustuskokoisen matkalaukun ostin ihan vaan Citymarketista, koska se oli tosi kevyt ja ulkopuolella on paljon taskuja, joihin on hyvä tunkea kaikenlaista :D

Esprit COCKTAIL 4-wheel trolley big




it-luggage world's lightest 2-wheel trolley case

Ja siinä vielä molemmat yhdessä. Nyt ne vaan odottaa enää pakkausta tuolla ullakolla ;)

Ensimmäinen satsi Jenkki-vaihtareita lähti viime lauantaina kohti New Yorkin soft landing campia ja tuntuu kyllä ihan uskomattomalta, että kohta sitä jo itsekkin seisoo lentokentällä sanomassa hyvästejä ja nousee koneeseen aloittamaan unelmavuoden, jota on odotettu pitkään! Ensi viikolla on tarkoitus pitää läksiäisiä kavereille ja sen jälkeen vietelläänkin viimesiä päivä Suomessa, jotka varmaan menee pakkaillessa, panikoidessa ja muuten vaan jännittäessä :D Nyt kuitenkin aijon nauttia näistä viimesistä viikoista täällä Suomessa, syödä namia ruokaa ja viettää aikaa kaikkien ihanien ihmisten kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti