perjantai 4. heinäkuuta 2014

36 days left!

Niin se vaan aika rientää ja puolet kesästä on jo mennyt. Pahoittelut taas venyyneestä postaustauosta, mutta jotenkin kun ei oo mitään kummosta tapahtunut, niin en oo tännekkään mitään nyt kirjotellut. Jokatapauksessa kesäkuu meni aikalailla töitten, kavereiden ja uinnin merkeissä. Viikko sitten kävin viimesissä treeneissä ja tiistaina loppui työt, joten nyt voi alkaa ihan tosissaan lomailemaan. Näyttäisi siltä, että helteetkin alkaa nyt palailemaan tuon järkyttävän välitalven jälkeen! Kyllä turhautti melko paljon istua tuhat vaatekerrosta yllä ulkona ja katsoa samalla Texasin säätiedotuksia jotka näytti tältä:


Samaan aikaan kun päivät vähenee, niin sitä enemmän lähtö on mielessä ja innostus senkun kasvaa; tosin ihan niinkun se ei olisi ollut jo viimesen puolen vuoden ajan vähintäänkin kerran päivässä puheenaiheena :D Ohjelmahinta on maksettu, vakuutus hankittu ja enää on viisumihaastattelu, joka on 18.7. Helsingissä. Sen jälkeen enää kolme viikkoa ja on aika heittää hyvästit Suomelle! Sitä ennen on kuitenkin vielä paaljon tehtävää, ja pitäisi varmaan ruveta väkertämään jotakin listaa, mihin kirjaan kaikki jutut mitä pitää ostaa/tehä. Nyt ei pidä vaan ajatella, että vielähän tässä on kuukausi aikaa, koska sitten voi käydä niin, että rupeen panikoimaan kaikenmaailman juttujen kanssa kahta viikkoa ennen. Oon myös sellanen ihminen, joka haluaa saada asiat päiväjärjestyksestä mahollisimman nopeeta ja stressaan kaikesta aina vähän liiankin paljon. Yksi tuliainen on kuitenkin jo host-perheelle hankittu (Wuhuu), ja oon myös aika varma mitä muuta aijon heille viedä.

Lähiaikoina teen postausta ainakin pakkaussuunnitelmista ja viisumihaastattelusta, joten stay tuned :) Niin ja mainitsenpas myös tuosta instagram-tilistä, johon liittyi osa meidän Expon vaihtareista. Sinne on siis tarkoitus vuoden aikana julkasta niitä kaikista hienoimpia otoksia meidän vaihtovuodesta eripuolilla Jenkkejä.





4 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyllä niin tutulta! Mäkin kattelen koko ajan Las Vegasin sää tiedotuksii jotka näyttää vähän parempaa säätä kuin mitä täällä, haha :) Sulla on tosi kiva blogi, jään seuramaan !
    http://www.annaaelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo-o Vegasissa voi olla kans melko kuumat oltavat :D Kiva kuulla että tykkäät :) kävin vilkasemassa sunki blogin!

      Poista
  2. Oi ihana blogi, jään seurailemaan! Ja toi Sugar Land vaikuttaa tosi kivalta paikalta, onnea sinne!
    http://sweetsouryear.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos paljon!:) mukava saada positiivista palautetta varsinkin kun on tää bloggaus aika uus juttu itelle :D Onnea myös sulle sinne Taiwaniin, tulee varmasti mahtavia kokemuksia :)

    VastaaPoista