sunnuntai 10. elokuuta 2014

Farewell party






Yllä muutama otos keskiviikkosista läksiäisistä, jotka pidin kavereille meidän kotona. Oli ihanaa nähdä vielä kaikki yhdessä ja vietettiinkin iltaa rauhallisissa merkeissä syöden ja jutustellen/naureskellen. Sain myös muutaman itkettävän ihanan muiston Jenkkeihin mukaan otettavaksi, sekä esimerkiksi P-A-L-J-O-N suklaata(kyllä tiedetään mistä minä tykkään :D), purkkaa ja tietysti salmiakkia. 

Perjantaina otettiin toinen kakku mukaan, ja suunnattiin perheen kanssa mökille, jonne kutsuttiin myös muutamat sukulaiset viettämään toisia läksiäisiä. Ukkospilvi tosin päätti parkkeerata just siihen mökin yläpuolelle, mutta meni melko nopeasti ohi onneksi!


Sisko rakas <3

 Kiitos vielä paljon kaikille jotka tulitte, muistan varmasti jokaisen rohkaisun, neuvon ja onnentoivotuksen ensi vuoden aikana. Saan myös lähteä luottavaisin ja rauhallisin mielin maailmalle, koska tiedän että kaikki ne tärkeimmät ihmiset täällä Suomessa odottaa myös 10 kuukauden jälkeen!     "Distance means so little when someone means so much" :)

Enää kaksi päivää lähtöön, fiilikset on tosi korkeella, enkä malttaisi oottaa enää. Pakkailut on vielä pahasti kesken, mutta enköhän saa kaiken valmiiksi tiistaihin mennessä. Seuraava postaus tulee melko varmasti sitten rapakon toiselta puolelta, hui kamala! Tiistaista lauantaihin meillä on siis Exploriuksen Soft Landing camp NYCissä, jonka jälkeen lentelen vielä itse pääkohteeseen, eli Texasiin. Palaillaan siis heti, kun netti toimii ja olen asettunut host-perheeseen. Tästä se lähtee!!!

2 kommenttia:

  1. Ihan huippua! Pidä hauskaa nykissä, ite tuun kohta perässä :D

    VastaaPoista